Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važan apel građanima

Smijeh je lijek, ali...: ''Neka vas 1. travnja ne potakne na šale koje mogu postati dezinformacije''

Načelnik Nacionalnog stožera civilne zaštite i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović apelira na građane da 1. travnja ne bude inspiracija za neslane šale vezane uz koronavirus.

Načelnik nacionalnog stožera civilne zaštite Davor Božinović je uoči svjetskog dana šala ukazao na moguću opasnost od zbijanja prvotravanjskih šala.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Koronavirus - ilustracija - 5 Umrle dvije osobe Veći skok novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježen u još jednoj susjednoj zemlji

Pročitajte i ovo saša kopljar Važno je razumjeti Saša Kopljar apelira: ''Ako već ne možemo promijeniti okolnosti, promijenimo način svog ponašanja''

Iako u ovim danima krize smijeh mnogima služi kao lijek i ''ima dobrih štoseva na račun cijele situacije'', načelnik Stožera apelira na građane da ih 1. travnja ''ne potakne na šale koje bi mogle postati dezinformacije''.

Božinović moli građane da se ne šale na račun pronalaska novog lijeka za koronavirus ili o ukidanju nekih mjera. ''To više ne bi bilo smiješno, nego opasno. Pozivam sve da humor sutra ostane samo smiješan'', poručio je Božinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene