Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potrošnja na odmoru

Koliko zapravo stoji jedan dan na plaži?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na odmoru mnogi manje paze na potrošnju. Jeste li se ikada upitali koliko vas zapravo stoji jedan dan na plaži?

Na jednoj od plaža na Jadranu na kojoj se plaća ulaznica, Balustradu u Crikvenici, provjerili smo što se sve nudi u cijeni i koliko stoji jedan dan odmora na plaži. Ulaz na tu plažu naplaćuje se već 57 godina. Odrasli 15, djeca 7,5 kuna. 'Naši tuševi nemaju žetonijere, naši sanitarni čvorovi se ne naplaćuju, i kompletna plaža je čista i uredna', rekla je Sonja Polonijo, direktorica komunalnog poduzeća 'Murvica'.

Pročitajte i ovo Oleg Butković, Zlatko Komadina i gradonačelnik Damir Rukavina i ravnatelj Lučke uprave Mario Kružić Objasnio svoj potez Gradonačelnik Crikvenice Damir Rukavina podnio je ostavku Skijanje za početnike: Evo kako odabrati najbolje skije, koje osnove trebate znati i na kojim je ski stazama najbolje krenuti udarni skijaški tjedan Na skijanje će više Hrvata nego lani, za to će morati dublje posegnuti u džep

>> MOŽE I SKUPLJE: Ulaz na plažu 50 EURA, bočica vode 3,20 eura!

U cijenu ulaznice uključeno je korištenje dječjih igrališta, fizička zaštita na plaži, spasioci. 'Sama naša pojava djeluje preventivno, ljudi gledaju gdje smo, vide nas, osjećaju se sigurnije i u neku ruku se mogu opustiti', rekao je Fabijan Kabalin, zaštitar.

Četveročlanu obitelj ako se odluči za obrok, to će stajati od dvjesto kuna pa na više. 'Odlično je, cijene nisu visoke, a usluga je dobra', rekao je Frank, gost iz Njemačke. 'Lijepa stvar je kad konobar dobije bakšiš, odlična stvar ali još je veća stvar od toga kad nam se gost ponovno sutra vrati', rekao je Nenad Posavec, šef kuhinje.

Parkiranje u Crikvenici stoji od 3 do 5 kuna po satu. Najam dvije ležaljke i suncobrana sto kuna, a ako se želite provozati pedalinom - sat vremena platit ćete šezdeset kuna. Kad se sve zbroji, za jedan dan na plaži četveročlana obitelj koja želi jesti i piti uz more treba izdvojiti između 300 i 400 kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene