Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susret s Janšom

VIDEO Kome zvono zvoni? Neugodan trenutak na važnoj presici, no premijera je sve nasmijalo

Nakon sastanka Janeza Janše i Andreja Plenkovića, na konferenciji za medije hrvatskog premijera u govoru je prekinula zvonjava telefona. Pogledajte u videu kako je to izgledalo.

Nakon sastanka premijera Slovenije, Janeza Janše i hrvatskog predsjednika Vlade Andreja Plenkovića, tijekom konferencije za medije dvoranom je zaorila pjesma.

Pročitajte i ovo Nova Vlada - 3 Sedam potpredsjednika Ovako će izgledati treća Plenkovićeva Vlada Vlada RH Nakon burne rasprave VIDEO Sabor izglasao povjerenje Vladi Andreja Plenkovića

Iz telefona šefa diplomacije, Gorana Grlića Radmana, što je prilično nasmijalo premijera.

Osim što se nasmijao, na tradicionalnu melodiju premijer je reagirao i podizanjem palca, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Inače, hrvatski premijer je na zajedničkoj konferenciji za novinare rekao da se na razini ministara vanjskih poslova nastavljaju razgovori o razgraničenju i da postoje privremeni modeli kako bi se olakšalo ribarima obaju zemalja dok se ne smisli trajno i konačno rješenje.

Hrvatska i Slovenija će u 'kratkom vremenu' pronaći rješenje za ribolovni režim na granici dviju država, rekli su premijeri.

Janša je u Zagrebu, nakon osmog bilateralnog susreta s Plenkovićem, čestitao Hrvatskoj što se pravovremeno odlučila za izgradnju LNG terminala u Omišlju.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene