Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvijezda mjuzikla Once

Zrinka Cvitešić na Liderovoj konferenciji Žene u biznisu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ovogodišnjoj Liderovoj konferenciji Žene u biznisu koja se 3. prosinca održava u Muzičkoj akademiji Zagreb, poslovni tjednik Lider će ugostiti i glumicu Zrinku Cvitešić. Ova svestrana karlovčanka u razgovoru s Davorom Bilmanom okrit će nam svoje buduće poslovne planove, koji uključuju i inozemnu glazbenu karijeru.

Zrinka Cvitešić završila je Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu 2002. godine, a dotad je već nastupila u nekoliko filmova u manjim ulogama. Iste godine dobila je glavnu ulogu u filmu Konjanik.

Pročitajte i ovo Napad kemikalijom na jugu Londona Ispovijest svjedoka Nadzorne kamere snimile napad na ženu i djecu: "Vrištala je - moje oči, moje oči! Usne su joj bile crne, a koža spaljena" Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

Film Što je muškarac bez brkova donio joj je nagradu na Sarajevskom filmskom festivalu, a 2009. snimila je hvaljenu bosansku dramu Na putu Jasmile Žbanić.

Ulogom u mjuziklu Once čije su premijere 2013. bile u Dublinu i Londonu Cvitešić se proslavila kao nova zvijezda na londonskom kazališnom nebu, a njezinu su izvedbu hvalili vrsni svjetski kritičari.

Ovogodišnja konferencija Žene u biznisu održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, a na njoj ćemo okupiti i vlasnice, direktorice i menadžerice kompanija čije će iskustvo i pogledi na biznis pokazati kako funkcioniraju na visokim položajima.

Tom prilikom, kao i dosad, Lider će predstaviti listu 300 najmoćnijih žena Hrvatske, koju je lani predvodila Agrokorova Ljerka Puljić, a na njoj su se našle i predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Tele2 Hrvatska Malin Holmberg i druge uspješne poslovne žene.

Zemlja partner ovogodišnjeg susreta Žene u biznisu je Švedska koja je napravila jedan od najznačajnijih iskoraka u pozicioniranju žena u svim slojevima poslovnog i društvenog života zahvaljujući svojoj feminističkoj politici. Tim povodom očekuje se dolazak na konferenciju švedske ministrice za socijalnu sigurnost Annike Strandhällna ali i visoko pozicioniranih predstavnica švedskog biznisa, kao što je Irena Dobosz, regionalna menadžerica za održivost i korporativne komunikacije u Ikei, zadužena za provođenje politike ravnopravnosti unutar kompanije.
Više o konferenciji doznajte na: http://lider.media/zene-u-biznisu-2015/
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene