Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sa 143 putnika

Zrakoplov Croatia Airlinesa vraćen u Zagreb zbog tehničke poteškoće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov Croatia Airllinesa Airbus 320, na letu OU 410 iz Zagreba prema Frankfurtu, u nedjelju je oko 8 sati ubrzo nakon polijetanja iz zagrebačke Zračne luke preventivno vraćen u Zagreb, zbog indikacije prekoračenja parametara na sustavu za dovod goriva, a zrakoplov je sigurno i bez poteškoća sletio u zračnu luku, priopćeno je Croatia Airlinesa.

U skladu s preporukama proizvođača za takve situacije te prema propisanim standardnim procedurama i sigurnosnim procedurama Croatia Airlinesa, kapetan zrakoplova preventivno je isključio lijevi motor, kako bi se izbjegla veća šteta na motoru te da bi zrakoplov pregledali stručnjaci u zagrebačkoj tehničkoj bazi Croatia Airlinesa, dodaje se u priopćenju.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Zrakoplov u kojem je bilo 143 putnika sigurno je i bez poteškoća sletio u zagrebačku zračnu luku, gdje su putnici preusmjereni na prve raspoložive letove, kako bi što prije stigli na odredište, ističe Ksenija Žlof iz odnosa s javnošću Croatia Airlinesa.

Napominjemo da sigurnost putnika ni u jednom trenutku leta nije bila ugrožena, jer je zrakoplov proizveden i dizajniran tako da sigurno može letjeti s jednim motorom, dodaje Žlof, uz ispriku putnicima zbog neugodnosti. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene