Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbog Nove Ljevice

Zoran Pusić podnio ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora Documente

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Pusić zbog funkcije u Novoj Ljevici podnio je ostavku na mjesto predsjednika Upravnog odbora Documente - Centra za suočavanje s prošlošću, priopćeno je u četvrtak iz Documente.

Zbog nepoštivanja ljudskih prava i rastućeg osiromašenja aktivisti za ljudska prava, Vesna Teršelič i Zoran Pusić željeli su da ideje jednakosti postanu prisutnije u programima političkih stranaka, između ostalog i kroz djelovanje Nove Ljevice, čiji su bili inicijatori na nedavno održanoj osnivačkoj Skupštini a sada su i njezini članovi. S obzirom da je u Republici Hrvatskoj zajamčena sloboda političkog opredjeljivanja članstvo u stranci ne prijeći djelovanje u organizacijama civilnog društva.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

Vesna Teršelič koja je članica Nove Ljevice, ali bez izvršnih funkcija, nastavlja voditi Documentu - Centar za suočavanje s prošlošću, stoji u priopćenju. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene