Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želi novi mandat na čelu SDP

'Iskusniji sam, s državničkim i političkim iskustvom i tu sam da služim stranci'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Zlatko Komnadina jučer i službeno objavio da žele biti predsjednik SDP-a, Zoran Milanović poručuje da će biti jaka konkurencija.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović nakon parlamentarnih izbora, možda izgubi poziciju lidera stranke. Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina objavio je naime, da bi volio preuzeti čelno mjesto u toj stranci i ojačati je nakon izbornog rezultata. 

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "panika patuljastog diktatora" Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas" Ustavni sud odlučio o Zoranu Milanoviću (Na slici Miroslav Šeparović, predsjednik Ustavnog suda) Dva dana nakon izbora Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Jučer je na Facebooku Milanović objavio kako je ipak bolji kandidat.

'Ova kampanja, ovih zadnjih četiri, pet mjeseci je nešto što SDP nikada prije nije doživio niti proživio. Takva količina energije, strasti, emocija, jasno artikuliranih poruka. Pred time su se naši protivnici plašili jer su očekivali da će izbrisati ljevicu iz Hrvatske. Ljevica je sada jaka, jača je od njih. Mislim da je SDP-u potreban netko tko će se protiv ove nepogode koja je zadesila Hrvatsku boriti jednako žestoko i žešće nego prije i u tome vidim sebe kao kandidata za novi mandat na čelu SDP Hrvatske. Iskusniji sam, s državničkim i političkim iskustvom i tu sam da služim stranci', napisao je Milanović.

 

Ova kampanja, ovih zadnjih četiri, pet mjeseci je nešto što SDP nikada prije nije doživio niti proživio. Takva količina...

Posted by Zoran Milanović on Monday, January 11, 2016

Izbori za predsjednika SDP-a održat će se 12. ožujka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene