Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAŽI NOVI POSAO?

SASTANAK U PRIŠTINI O čemu su Milanović i Kotromanović razgovarali s Cekuom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kosovska Gazeta Express objavila je fotografije sastanka Zorana Milanovića i Ante Kotromanovića s Agimom Cekuom, bivšim premijerom Kosova.

Zoran Milanović, bivši predsjednik Vlade i još uvijek aktualni predsjednik SDP-a, navodno se sastao Agimom Cekuom u četvrtak navečer u Prištini, a s njima u društvu bio je i Ante Kotromanović, bivši ministar obrane u Milanovićevoj vladi. Informaciju o sastanku i fotografije objavila je kosovska Gazeta Express

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo" Premijer Andrej Plenković Bez puno komentara Plenković o porukama s mobitela Josipe Rimac: "Nemam pojma tko je AP. To je potpuno nebitno"

Ceku je bivši premijer Kosova (od 2006. do 2008. godine), a početkom devedesetih je bio i dragovoljac Hrvatske vojske te je kao njen pripadnik ranjen u akciji Medački džep. 

Prije nekoliko dana su pojedini hrvatski mediji objavili informaciju da je Milanović početkom mjeseca bio u Tirani gdje je navodno nudio svoje savjetničke usluge Albaniji.

Fotografije sastanka možete vidjeti ovdje

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene