447535
447535
447535
447535
447535

'Mjere za zapošljavanje mladih ostaju. HDZ ih nije uspio uništiti'

  • , 22.08.2016., 21:11
  • Autor:
  • komentara

Zoran Milanović se na mjere za zapošljavanje osvnuo u videu objavljenom na njegovom Facebook profilu.

 
 
 
 
Zoran Milanović o mjerama za zapošljavanje (Foto: screenshot/Facebook)
Zoran Milanović o mjerama za zapošljavanje (Foto: screenshot/Facebook)

I uoči ovih izbora političari su pojačali aktivnost na društvenim mrežama, a šef SDP-a Zoran Milanović sa svojim fanovima komunicira i putem videa.

U ponedjeljak se upravo u videu osvrnuo na stručno osposobljavanje.

'Stručno osposobljavanje je dokazano uspješna mjera moje Vlade. U sljedećem mandatu povećat ćemo naknadu s 2400 na 3000 kuna i pružiti mladima bolje uvjete zapošljavanja', piše uz video objavljen na Milanovićevom Facebooku.

'Mjere za zapošljavanje mladih ostaju. Dižemo ih s 2400 na 3000 kuna. HDZ ih nije uspio uništiti. To je siguran smjer za mlade', poručuje Milanović.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se