448567
448567
448567
448567
448567

MILANOVIĆ O BDP-U 'To su rezultati i posljedice našega rada'

  • , 31.08.2016., 15:42
  • Autor:
  • komentara

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović osvrnuo se i na pozitivan rast BDP-a u drugom tromjesečju ove godine te zasluge pripisao svojoj Vladi.

 
 
 
 
Narodna koalicija u Velikoj Gorici, Milanović o BDP-u (Video: Vijesti u 14)
Narodna koalicija u Velikoj Gorici, Milanović o BDP-u (Video: Vijesti u 14)

Narodna koalicija u Velikoj Gorici, na predizbornom skupu predstavlja kandidate za 6-tu Izbornu jedinicu. U sklopu obilaska 6-te Izborne jedinice, kandidati koalicije biračima će se predstaviti i u Lekeniku, Petrinji i Sisku.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u svom se današnjem govoru osvrnuo i na pozitivan rast BDP-a u drugom tromjesečju ove godine te zasluge pripisao svojoj Vladi.

'To su rezultati i posljedice našega rad. Veća potrošnja, veće investicije, veći izvoz, veća industrijska proizvodnja, to su trendovi s početka 2015. godine, od prije godinu i pol dana. To nije slučajno', rekao je Zoran Milanović.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se