Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milanović o Komadini

'Ako on pobjedi, što se neće dogoditi, imat će registar izdajnika u stranci'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović je u petak boravio u Pazinu gdje je novinarima odgovorio na aktualna pitanja.

Zoran Milanović komentirao je odluku Arbitražnog suda da postupak između Hrvatske i Slovenije ostaje zamrznut.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković O Turudiću i Milanoviću Jandroković o Turudiću i Milanoviću: "To je vrlo opasno. S takvim stvarima se ne igramo" Zoran Milanović "Lažu vas" Milanović o Turudiću: "To mu je najbolja stvar koju je napravio"

'To mi je jedna od najdražih stvari koju je moja vlada napravila. Rezultat ucjene iz vremena pregovora, tadašnja se Vlada nije mogla suprostaviti, mi smo napravili pravu stvar u pravom trenutku. Sud sad kupuje vrijeme i to ide prema kraju arbitraže. Ići ćemo gdje smo planirali, na međunarodni sud', izjavio je Zoran Milanović.

Komentirao je i vijest kako Predsjednica neće svoj ured preseliti u Visoku.

'Gospođa Kitarović svjesno nije govorila istinu, lagala je u kampanji da će se preseliti, to nije napravila i sad se mora iz toga izvući i sad ima Vladu koja će se praviti luda da se ništa nije dogodilo', izjavio je.

Nije zaobišao ni svog konkurenta unutar stranke s kojim će se suočiti na unutarstranačkim izborima, Zlatka Komadinu.

'Postoje ljudi koji pod pritiskom i stresom pucaju i nisu se u stanju kontrolirati i kažu stvari koje u stvari misle i osjećaju, a koje ne bi smjeli reći. Ja ipak prvo promislim pa onda kažem i nesto oštrije, ali nazivat kolege u stranci izdajnicima ne znam s čime bih to usporedio. Imam protivnike u stranci, ali to nisu izdajnici. Ako on pobjedi, što se neće dogoditi, imat će registar izdajnika u stranci', zaključio je Milanović.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene