Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Summit čelnika članica EU

Summit u Bruxellesu: Kako će izgledati susret premijera Milanovića s Angelom Merkel?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas i sutra održat će se summit čelnika članica EU na kojem će glavne teme biti zapošljavanje mladih i bankovna unija, a bit će to prilika da se premijer Zoran Milanović susretne s Angelom Merkel.

Počinje dvodnevni summit čelnika zemalja članica Europske unije na kojem će hrvatski premijer Zoran Milanović zadnji put sudjelovati kao promatrač, jer će već na prvom sljedećem sastanku biti punopravni sudionik.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović, Andrej Plenković - 3 Večeras u Provjerenom Ako ste ih zaboravili: Plameni jazavac, gojenac, šmrkavac, nilski konj... Nisu to klinci, nego najmoćniji političari u Hrvatskoj Zoran Milanović komentar Lane Ružičić Zoran Milanović tipka...

Bit će to prilika da se premijer Zoran Milanović susretne s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koja je prekjučer otkazala svoj dolazak na proslavu ulaska naše zemlje u Europsku uniju. 

>> Evo što će biti s OBRAZOVANJEM nakon ulaska u EU!

Inače, glavne teme na summitu su pitanje zapošljavanja mladih te bankovna unija. Visoka stopa nezaposlenosti mladih, koja ponegdje, kao u Španjolskoj i Grčkoj, prelazi 50 posto, jedno je od gorućih pitanja Europske unije. Prije početka summita, Milanović će nazočiti sastanku stranke Europskih socijalista (PES).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene