444734
444734
444734
444734
444734

'HDZ je bahat i beskrupulozan kod kuće, vani su manji od makovog zrna'

Iz Zadra gdje se družio s članovima stranke, Zoran Milanović komentirao je aktualne događaje, a najviše se posvetio slanju predizbornih poruka. Vladu je optužio da donosi nezakonite odluke o kadroviranju.

 
 
 
 
Milanović u Zadru (Video: Dnevnik Nove TV)
Milanović u Zadru (Video: Dnevnik Nove TV)

"Recimo smjene Nadzornog odbora ACI marine, pa onda u Slanom, općina dubrovačko primorje, promjene cijelog Nadzornog odbora, sve to protupravno. To je državna tvrtka koja investira u marinu pa još donira, jer je izreketarena, donira HDZ općini 2 milijuna kuna. Time se bavite, a ne šumama. Ma i time se bavite, ali to je čisto, a to dolje u slanom je šporko", poručio je Zoran Milanović.

Milanović je komentirao i strane veleposlanike u HDZ-u, koji su danas bili na razgovoru s predsjednikom HDZ-a Andrejom Plenkovićem.

"Kao da smo u 1997., kao da smo zemlja pod monitoringom. Ja s veleposlanicima razgovaram selektivno, ja sam u dipolomaciji bio, sada sam u politici i državnik, a čato možete biti uvijek", rekao je Milanović.

Poteze hrvatske diplomacije prema Srbiji, šef oporbe Zoran Milanović doživio je kukavičkim.

"Što se tiče Srbije, mogu vam reći da se moja Vlada i ja nećemo ponašati papački i kukavički, kao HDZ, kad su u pitanju pregovori Srbije", poručio je šef SDP-a.

"HDZ-ovci su bahati i beskrupulozni kod kuće, a u inozemstvu su papci i manji od makovog zrna", dodao je Milanović.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se