Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON ODLUKE SUDA

Zlatko Canjuga o supruzi Piruški, njezinoj ulozi u Agrokoru i je li bila u kontaktu s Todorićem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zlatko Canjuga, suprug Piruške Canjuge koja je bila uhićena u slučaju Agrokor, rekao je da ga je odluka suda da osumnjičenima, izuzev Ivice Todorića, neće biti određen istražni zatvor iznenadila, ali i razveselila.

Zlatko Canjuga kaže da se posljednjih godina on i njegova supruga Piruška Canjuga bave svojom obitelji te da ona nije bila u kontaktu s Ivicom Todorićem.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić - 2 Preokret Vrhovni sud odbio zahtjev DORH-a u slučaju Agrokor: Vještačenje ostaje zakonit dokaz Slučaj Agrokor; ilustracija - 3 U slučaju Agrokor Hrvoj Šipek zatražila zaštitu zakonitosti vještačenja, Todorić: "Ovo je sramota za pravosudni sustav Hrvatske"

''Nisam očekivao takav rasplet, čekao sam kod kuće poziv odvjetnika Nobila i, naravno, razveselio sam se. Najviše su se razveselila djeca kad sam rekao da idem po mamu iako ne znaju gdje je bila i jednostavno sam pokušao biti sabran i posvetiti se djeci. Ali to nisam očekivao, vjerujem da će se mnogi ljudi iznenaditi'', rekao je Zlatko Canjuga reporterki Dnevnika Nove TV Ivani Pezo Moskaljov.

Na pitanje kolika je uloga njegove supruge u zbivanjima u Agrokoru, rekao je da ne bi ulazio u taj predmet te da su im glavna preokupacija posljednje četiri godine bila djeca.

''Ne mogu ja to komentirati, ne bih ni želio, nego bi to ostavio. Ne bih večeras niti posebno potencirao ni optuživao. Samo kao čovjek sam jednostavno sretan više zbog obitelji'', kazao je Canjuga.

Na pitanje je li njegova supruga bila u kontaktu s Todorićem, odgovorio je: ''Ne.''

''Nemojte misliti da pokušavam demagoški nešto. Trenutno mi je najvažnije za obitelj, a ostalo neka se vidi. I zaista, s obzirom na to da imam ipak nešto političkog iskustva, bilo bi pametno da se mi kao narod malo smirimo i da je u našoj politici malo više optimizma'', rekao je Canjuga koji se i sam neko vrijeme bavio politikom, i to u redovima HDZ-a. Što se tiče politike, kaže da ga više ne zanima.

''Uopće me ne interesira. Bavim se poslom i obitelji'', zaključuje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene