Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne propustite večeras u 22:30 sati

Ekipa Provjerenog jedina snimila unutrašnjost luksuzne Todorićeve vile na Smokvici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sve je započelo 1976. godine u Kloštar Ivaniću gdje je začeto sjeme budućeg Agrokora. Ivica Todorić na tom je mjestu krenuo u biznis sa cvijećem.

Posao sa cvijećem s vremenom je prerastao u nešto puno više. Počeo se baviti uvozom i izvozom žita, voća i povrća i hrane.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Slika nije dostupna Izvlačenje 1,2 milijarde kuna DORH će naknadno odlučiti o daljnjem postupanju u slučaju Agrokor: Vještačenje KPMG-a je nezakonito

Uskoro mu je Hrvatska postala premalo tržište, pa se nastavio širiti po cijeloj jugoistočnoj Europi.

"Mi kao hrvatska kompanija i ljudi koji živimo u ovoj zemlji razmišljamo i mislimo o našim kupcima i našem gospodarstvu kao i naš premijer i sigurno nismo zaboravili što je on nama rekao" - govorio je Ante Todorić.

Ivica Todorić odgovarao je svim političkim strukturama. Premijere, diplomate i političare često je zvao na svoje lovište na koje je slijetao i njegov skupocijeni helikopter.

Kako je izgledao njegov životni put? Pogledajte večeras u priči Ivane Ivande u magazinu Provjereno u 22:30 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene