Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otišao je mlad...

FOTO: Život ubijenog policajca kroz fotografije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetčetvorogodišnji policajac Ivan Grbavac ubijen je prošli utorak prilikom intervencije u oružanom razbojstvu poslovnice Raiffeisen banke u Sesvetama.

Naoružani pljačkaš Kazimir Dužnović u rafalnoj je pucnjavi iz automatskog oružja također teško ranio četvoricu policajaca, od kojih se policajac Jadranko Certin i dalje bori za život u Kliničkoj bolnici Dubrava.

Pročitajte i ovo Što stoji iza prosvjeda u Vukovaru? (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Grad pun emocija Provjereno istražuje što zapravo stoji iza prosvjeda u Vukovaru; evo što o svemu misle obitelji žrtava Početak suđenja Ivanu Vrdoljaku (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Zbog prijetnji Hrvoju Perhariću Počelo suđenje Ivanu Vrdoljaku: "Pojedinci koji napadaju hrvatsku politiku neće uspjeti"

Ivan Grbavac rođen je 18. ožujka 1985. godine u Zagrebu. Završio je srednju školu u Sesvetama i postao elektrotehničar. Međutim, odlučuje upisati Program obrazovanja odraslih za zanimanje policajac te postaje pripadnik naših redova i u Policijskoj upravi zagrebačkoj započinje s radom kao vježbenik 15. listopada 2007. godine. Nakon odrađenog vježbeničkog staža, 16. listopada 2008. godine raspoređen je u Policijsku postaju Sesvete na radno mjesto policijskog službenika. Početkom ožujka ove godine stekao je zvanje policajac, položivši državni stručni ispit za policajca.

Iza Ivana ostali su majka Zora i otac Mijo, dvije godine stariji brat Ante i 30-godišnja sestra Katica. Ivan je jako bio vezan uz djecu sestre Katice 4-godišnjeg Ivana i 11-mjesečnog Luku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene