Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Život priča priče"

Povezani neraskidivom vezom: Petar je žrtvovao svoj život da bi spasio nepoznatog čovjeka

Život priča priče (Foto: dnevnik.hr)
Život priča priče (Foto: dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Život priča priče (Foto: dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Stranci povezani neraskidivom vezom. Djevojka koja ruši predrasude. I ljubav koja ne poznaje godine. Priče su to koje ćete gledati u novoj emisiji "Život priča priče".

Svoju priču ispričat će Petar Bijelić iz Zagreba koji je poklonivši dio sebe, poklonio život potpunom neznancu.

Pročitajte i ovo Životna priča Kristijana Validžića (Foto: dnevnik.hr) Život priča priče Kristijan je s 11 godina pet puta pobjegao od kuće: Zvali su ga "dječak koji voli vlakove", a iza njegovih je bjegova tužna životna priča Život priča priče: Hrabri otac Rajko (Foto: dnevnik.hr) - 1 Život priča priče Rajko je okusio najgori strah kojeg se pribojava svaki roditelj: "Odjednom vidim moje dijete leži. Meni muka, gotov sam..."

Prije devet godina ovaj otac petero djece i česti darivatelj krvi, upisao se u Registar dobrovoljnih darivatelja matičnih stanica Zaklade Ana Rukavina.

''Moja dva sina malo su se razboljela kad su bili male bebe i ja sam odlaskom u bolnicu čuo za rad Zaklade Ana Rukavina čiji je rad tada bio u samom začetku i tada sam se registrirao i bio sam tada među prvih dvadeset registriranih", priča.

Petar je dosad darovao preko 35 puta, a prije dvije godine postao je i donor matičnih stanica te spasio život osobi oboljeloj od leukemije u Frankfurtu. Thomas, zahvaljujući nesebičnom Petrovu djelu, ima novi život, a nakon dvije godine kontaktirao je svog donora Petra Bijelića. U emisiji ćemo svjedočiti njihovu dirljivom susretu.

Ljubav koja ne poznaje godine, djevojka koja prkosi Down sindromu i ispunjenje najvećih životnih želja

U ovotjednoj emisiji upoznat ćemo i Borisa Vovka (84) i Mariju Hanžek (97), umirovljenike koji već gotovo 18 godina žive u skladnom ljubavnom ritmu. Jedno drugo su čekali cijeli život, a upoznali su se kada je njoj bilo 80, a njemu 67 godina. Upoznali su se u umirovljeničkom domu, a Boris je, očaran Marijinim osmijehom, odmah krenuo u šarmiranje iskoristivši sve svoje osvajačke trikove iz mladosti. Uskoro su počeli živjeti skupa te nastupati kao pjevači. Ljubav je oplemenila njihove živote kako samo snaga ljubavi to može. Koja iznenađenja i uzbuđenja očekuje ovaj par u emisiji, tek ćemo vidjeti.

Stella Matulić (19) iz Splita sjajan je primjer kako nema te prepreke koju snaga volje ne može prevladati. Osim što voli fotografirati, Stella je već treću godinu zaredom državna prvakinja u para karateu. Za nju jednostavno granice ne postoje. Unatoč sindromu Down, Stella je svestrana mlada djevojka koja se ni po čemu ne razlikuje od svojih vršnjaka. Sa svojim malim, jeftinim fotoaparatom uspjela je ostvariti san da ima svoju samostalnu izložbu, a u emisiji Nove TV i nju čeka jedno veliko iznenađenje.

Iznenađenja neće nedostajati i za Pavu Obrovca, koji ima jednu neostvarenu želju – voziti se u avionu. Nikada nije letio, a emisija ''Život priča priče'' napravit će sve da mu ovu želju ispuni.

Emisija donosi i priču Jasne Welsh (47) koja je rođena u Bosanskoj Dubici, gdje je živjela do svoje 17.godine. S obitelji se potom preselila u Ameriku o kojoj je oduvijek maštala, međutim stvarnost nije bila toliko lijepa. Kako je tekao njezin život daleko od ostatka obitelji i hoće li joj se ispuniti najveća želja nakon toliko godina izbivanja iz Hrvatske, saznat ćemo u novom izdanju ''Život priča priče''.

Emisiju gledajte u utorak u 22:30 sati na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte OVDJE.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene