Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Idu kaznene prijave

ŠTO SE DOGAĐA U ŽIVOM ZIDU? Smijenili Sinčića, on kaže - i dalje sam predsjednik stranke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Živi zid priopćio je kako su bivši članovi održali protupravnu izvanrednu skupštinu.

Živi zid ima problem s nekoliko bivših članova. Danas su odmetnuti bivši članovi, priopćio je Živi zid na svojim društvenim mrežama, organizirali izvanrednu skupštinu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sinčić i Lovrinović gosti Dnevnika Nove TV Sinčić o davanju iskaza u USKOK-u: 'Rekao sam ono što jest' Slika nije dostupna Sad kad su postali igrač... ŠTO SE DOGAĐA - Ipak ništa od novog Živog zida?

Siniša Grabrić kasno poslijepodne s 20-tak istomišljenika održao je, kako kaže, izvanrednu i izbornu skupštinu Živog zida. Na tom je sastanku, zatvorenom za javnost, odlučeno kako Sinčić više nije predsjednik te stranke, a navodno novo je vodstvo Ivana Sinčića, Ivana Pernara i Vladimiru Palfi prijavio za kazneno djelo krivotvorenja dokumenata.

'Ivan Sinčić je i dalje naš saborski zastupnik, on i dalje može raditi svoj posao, pod uvjetim da poštuje odluke stranke i prihvati novo vodstvo. Ne bojimo se pada rejtinga jer je upravo zbog njihovih pogrešnih odluka dosta članova napustilo stranku, osnovali su novu stranku, i mi ćemo okupljati stručnjake i sklapati saveze sa svim strankama koji imaju slične ciljeve', rekao je Gabrić.

Ivan Sinčić poručio je kako današnja skupština nema pravno uporište, te da je on i dalje predsjednik stranke.

'Skupina građana u kojoj su dva bivša člana Živog zida i nekoliko nepoznatih osoba za danas je organizirala i održala protupravnu izvanrednu skupštinu stranke. Stranka Živi zid s tim događajem nema ništa, a sve što se na toj 'skupštini' dogodilo je protuzakonito.

Živi zid će u narednim danima, u skladu sa zakonima, podnijeti kaznene prijave protiv počinitelja', stoji u priopćenju koje je potpisao Glavni odbor Živog zida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene