Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK upozorava na poledicu

Zimski uvjeti na pojedinim cestama paralizirali promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog niskih temperatura u većem dijelu zemlje, Hrvatski autoklub jutros upozorava vozače na poledicu, a promet je zbog zimskih uvjeta na pojedinim dinicama zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

U Lici su to dionice Gospić-Karlobag i Saborsko-Selište, a u Gorskom kotaru dionica na Staroj cesti kroz Gorski kotar, Zdihovo-Kupjak-Delnice-Sopač-Konj, Preuezid-Delnice-Mrkopalj, Stubica-Ogulinski Hreljin, Brod na Kupi-Delnice, Parg-Čabar, Oštrovica-Meja, Platak-D 3, Crni Lug-Gornje Jelenje, Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak, "stara cesta" preko Učke, Fužine-Lič, Fužine-Hreljin, Sopač-Tuk, kao i na ostalim županijskim i lokalnim cestama na području Delnica, Čabra i Vrbovskog.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U unutrašnjosti magla Olujna bura, snijeg i magla otežavaju promet Slika nije dostupna Zimski uvjeti Snijeg u Dalmaciji i Istri, Lika zametena

Zbog izlijevanja vode na kolnik za sav promet zatvorena je državna cesta Dvor-Hrvatska Kostajnica u mjestu Kuljani, te županijske ceste: Bakovac Kosinjski-Gornji Kosinj, Lički Novi-Gospić, Smiljan-Novoselo i Donji Bitelić-Gornji Bitelić. Na graničnim prijelazima promet je rijedak. Trajekti i katamarani plove redovito. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene