Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozači, oprez!

Zimski uvjeti na autocesti Zagreb - Rijeka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb uvedeni su zimski uvjeti pa je zabranjen promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a ostali moraju imati zimsku opremu.

Zbog na udare olujne bure, dionica autoceste A 1 Sveti Rok-Maslenica još je zatvorena za sva vozila. Državnim cestama D 54 Maslenica-Zaton Obrovački, D 25 Gospić-Karlobag i Jadranskom magistralom (D 8) između Senja i Svete Marije Magdalene voze samo osobna vozila.

Pročitajte i ovo Snijeg - 2 Sve veći izazov Sve je mirisalo na odličnu godinu, a onda - katastrofa: "Ovo je najgora situacija koja nam se mogla dogoditi" Orkanska bura Stanje Autocesta Rijeka-Zagreb otvorena je za sva vozila, zbog orkanske bure prekinute brojne trajektne linije

Zbog bure, na Krčkom i Paškom mostu zabrana je za: autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali (D8) od Bakra do Senja još i za kombi vozila te vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II skupina). Trajekt na liniji Valbiska-Lopar prevozi samo osobna vozila. U prekidu je trajektna linija Prizna-Žigljen. Ostali trajekti plove po redu plovdbe. (HIna)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene