Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačane linije

ZET spreman za blagdan Svih svetih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački električni tramvaj (ZET) u potpunosti je spreman za izvanrednu organizaciju prijevoza na dan uoči, kao i na sam blagdan Svih svetih.

U nedjelju, 30. listopada tramvajske linije 2, 5, 7, 8, 9, 13 i 15 prometovati prema uobičajenom nedjeljnom voznom redu, a linije 4, 6, 11, 12, 14 i 17 bit će pojačane dodatnim kapacitetima.

U ponedjeljak, 31. listopada tramvajske linije 2, 4, 5, 7, 8, 9, 13, 14, 15 i 17 prometovat će prema subotnjem rasporedu, a na linije 6, 11 i 12 bit će uključena dodatna vozila.

Na blagdan Svih svetih, 1. studenog, na linijama 2, 5, 8, 9, 13 i 15 primjenjivat će se nedjeljni vozni red, dok će na linijama 4, 6, 7, 11, 12, 14 i 17 prometovati veći broj vlakova u odnosu na redovan nedjeljni raspored. Kada broj putnika bude to zahtijevao, uspostavljat će se dodatno tramvajsko stajalište na samom početku Ilice. Prema gradskim grobljima ZET već uključuje dodatne autobuse na redovne linije, ovisno o priljevu putnika.

U ponedjeljak i utorak, 31. listopada i 1. studenog, vozit će izvanredne autobusne linije: Kaptol-Mirogoj, Kaptol-Krematorij, Kvaternikov trg-Srebrnjak, Dubrava-Miroševec i Dubec-Markovo Polje. Izvanredna autobusna linija Kaptol-Mirogoj i Kaptol-Krematorij bit će uspostavljena u ponedjeljak, 31. listopada i utorak, 1. studenog od 8 do 20 sati.

Na liniji Kaptol-Mirogoj autobusi će voziti u vremenskim razmacima od jedne do tri minute bez usputnog zaustavljanja, a na liniji Kaptol-Krematorij autobusi će kretati odmah nakon popunjenja, uz usputno zaustavljanje na stajalištu na Remetskoj cesti, sjeverno od raskrižja s Mirogojskom.

Izvanredna autobusna linija Dubrava-Miroševec vozit će 31. listopada i 1. studenog od 8 do 19 sati, a autobusi će kretati svake dvije do tri minute, bez usputnog zaustavljanja. Vozit će trasom: Avenija Gojka Šuška-Oporovečka-Aleja tišine-Oporovečka (stara), a u povratku Oporovečka (stara) -Oporovečka-Avenija Gojka Šuška-Dubrava.

Što se tiče prijevoza do Markovog poja, izvanredna autobusna linija Dubec-Markovo polje vozit će 31. listopada i 1. studenog od 7.30 do 18.30 sati trasom: Dubec-Zagrebačka-Varaždinska-Vugrovečka-Aleja mira do groblja Markovo polje (parkiralište za osobna vozila između groblja i Vugrovečke ceste), uz usputno zaustavljanje na stajalištu u Sesvetama (Zagrebačka-Bistrička) i Popovcu (Vugrovečka-Varaždinska).

ZET-ov Centar za nadzor i upravljanje prometom pratit će sve linije prema grobljima na području i u okolici grada, koje će se do 19 sati, prema potrebi i mogućnostima, pojačavati dodatnim prijevoznim kapacitetima, priopćeno je iz ZET-a. (Hina)

 

Pročitajte i ovo Sudar na Britanskom trgu Policija obavila očevid Sudar automobila i tramvaja u centru Zagreba Prometna nesreća na Aveniji Dubrovnik - 4 nesreća u Zagrebu FOTO Vozaču pozlilo u vožnji, preminuo je: Automobil završio na tračnicama

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene