Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vlada subvencionira prijevoz

ZET od sutra vraća novac srednjoškolcima iz Zagrebačke županije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srednjoškolci koji ostvaruju pravo na sufinanciranje međumjesnog javnog prijevoza na temelju odluke Vlade, povrat novca od ZET-a moći će ostvariti od sutra.

Zagrebački električni tramvaj (ZET) od srijede, 21. studenoga počinje vraćati novac za rujan i listopad učenicima srednjih škola sa sjedištem na području Zagrebačke županije koji ostvaruju pravo na sufinanciranje međumjesnoga javnog prijevoza na temelju odluke Vlade RH, priopćio je danas ZET.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nastale kolone Promet normaliziran nakon incidenta na Črnomercu: Na zagrebačkom okretištu izletio tramvaj Novi stari tramvaj na zagrebačkim ulicama ZET objavio Dio tramvajskog prometa u zastoju: Ovo su linije koje su preusmjerene

>> Bandić pozvao građane da do groblja koriste ZET-ov prijevoz

Povrat novca odnosi se na učenike koji su predali potrebnu dokumentaciju do 8. studenoga, a novac će se vraćati u uredu karata, Ozaljska 105 (upravna zgrada), radnim danom od 7,30 do 15,00 sati.

Iz ZET-a ističu da su učenici obvezni priložiti potvrdu ZET-a i račune o kupljenim mjesečnim kuponima.

Vlada RH donijela je na sjednici 23. kolovoza odluku o sufinanciranju međumjesnoga javnog prijevoza redovitim učenicima srednjih škola u razdoblju od rujna do prosinca 2012. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene