Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od jutra do ponoći

Žestokim tempom živi samoborska Sraka ovih dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ujutro je bila kod predsjednice na doručku, na ručak ju je pozvao gradonačelnik Zagreba, večerala je u američkoj ambasadi. Jučer je cijeli dan provela u Zoološkom vrtu. Pitala je može li tu ostati da se malo odmori ali nisu je primili. Kažu da takvih ptičica imaju i previše.

Žestokim tempom živi samoborska Sraka ovih dana. Radno vrijeme od 7 do 15, a vikendom od jutra od ponoći.

A danas su na vijestima najavili da su joj muža Princa osudili na smrt vješanjem. Datum izvršenja je 9.2., na sam Fašnik. Ne spase ga od toga ni svi fiškali ovoga svijeta. Nije lako gospođi Sraki. Slomilo bi to i jaču pticu a kako ne bi ovu našu samoborsku ljepoticu.

Vjerojatno je to razlog da je nema u javnosti već dva dana. Nitko ju nije vidio - sigurno je otišla na kvasinu/ dobila slom živaca/ „prolupala“ po naški rečeno.

Jedan od samoborskih lovaca dojavio je policiji da je Sraka viđena negdje oko Grgosove špilje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dan planeta zemlje Noršićka Plešivica očišćena od auto olupina! Slika nije dostupna Video: Uskoro počinje karnevalsko ludilo

Kako smo saznali od glasnogovornika policijske uprave gospođa Sraka u društvu je fotografa Romea koji je trenutno sličnog duševnog stanja. Organizatori samoborskog fašnika raspisali su i nagradu od 100 kremšnita za svakog tko Sraku privede pravičnoj pameti.

Kontaktirali smo i članove udruge Zelene stopekoji su trenutno na terenu i iskorištavaju Srakine letačke sposobnosti i dobar vid kako bi brojci od 15 000 auto olupina pronađenih u prirodi pridodali i preostale u Parku prirode Žumberak - Samoborsko gorje. Sraka će do sutra biti „ko nova“ - spremna za fašničke spelancije - vraćamo je živu i zdravu u ispravnom stanju, saznajemo od predsjednika udruge Zelene stope koji nam kao dokaz šalje kratki video o naporima ove 190 - godišnje ptice kako bi s ponosom pjevali stihove himne „Lijepa naša domovino“.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene