Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Jeremić vs. Mišetić

Žestoki 'fajt' Vuka Jeremića i Gotovininog odvjetnika na Twitteru!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Odvjetnik Ante Gotovine Luka Mišetić i bivši srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić putem Twittera su započeli žestoku raspravu.

Naime, Jeremić je upitao Mišetića bi li ga zastupao kao odvjetnik kod potencijalne tužbe radi, kako je rekao, klevete objavljene u jednom hrvatskom mediju, zbog čega se i razvila čitava rasprava. Jeremić naime demantira napise prema kojima je lagao kada je prije nekoliko dana objavio da je za 10. travnja 2013. zakazao raspravu o radu Haaškog suda te da je ta redovita rasprava o radu Međunarodnog suda za ratne zločine zakazana prije točno dva mjeseca 21. rujna. Jeremić tvrdi da je ta rasprava već održana i da nema veze s onom koju je on najavio za travanj.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vućić Povišeni tonovi VIDEO Procurila snimka svađe Jeremića i Vučića, skoro se potukli u sjedištu stranke: "Hoćeš da me linčuješ, devojčice jedna?!" Luka Mišetić LUKA MIŠETIĆ IZ NEW YORKA Koliko je utemeljena Trumpova prijetnja Vrhovnim sudom? Odvjetnik ukazao na bitan faktor koji bi mu to mogao otežati

Pogledajte kako su Mišetić i Jeremić vodili pravi 'fajt' na Twitteru:

'Da li biste prihvatili da mi budete advokat prilikom potencijalne tužbe za klevetu Jutarnjeg lista?', upitao je putem svojeg Twitter profila Jeremić odvjetnika Mišetića.

'Nažalost, preopterećen sam pisanjem tužbi za klevetu protiv visokog dužnosnika UN-a koji osporava presude vlastitog suda!', odgovorio mu je Mišetić.

No, nije stalo na tome, obrazloženja su se nastavila s obje strane.

'Znao sam od početka da nemam šanse da Vas dobijem, nisam Vaš tip. Nemam ničiju krv na rukama...', odgovorio je Jeremić.

'Da, niste moj tip. Zastupam samo nevine', ekspresno je odgovorio Mišetić.

'Jao izvinite, nesporazum. Na profilu Vam piše da ste bili advokat Gotovini. Nisam shvatio kao salu, ali sad kapiram! Pozdrav, v', zaključio je Jeremić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene