Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šoka za šokom

Ženi koju je muž izmasakrirao mačetom uzeli djecu: 'Kao da mi oduzimaju život koji mi suprug nije uspio oduzeti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadležne službe djecu su ženi iz Župe Dubrovačke oduzeli uz tvrdnju kako nije sposobna brinuti se za njih.

Žena (35) iz Župe Dubrovačke koji je suprug masakrirao mačetom, vratila se 17. rujna, nakon izlaska iz bolnice, u kuću u kojoj je živjela sa suprogom, svekrvom i troje djece stare deset, osam i šest godina.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Ilustracija Usred noći Ubio suprugu i dvije malene kćeri: Detalji zločina koji je potresao zemlju lede krv u žilama

Uslijedio je novi šok - nadležne službe uzele su joj djecu uz tvrdnju kako nije sposobna brinuti se za njih.

'Iako svi nalazi liječnika specijalista iz splitskog KBC-a i dubrovačke bolnice govore meni u prilog, kako sam sposobna za brigu oko svoje djece, Sud u Dubrovniku je odlučio da moja djeca idu u udomiteljsku obitelj. Taj isti Sud nije uopće pogledao moje posljednje nalaze iz KBC-a Split, nitko nije obavio razgovor sa mnom, nitko nije pitao moju djecu žele li ostati sa svojom majkom', rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Prisjetila se i noći u kojoj je suprug izmasakrirao. Kada se vratila s posla on je već bio pijan. Do te noći nikada ju nije fizički napao. Zaspala je oko 1.30 sati, nakon čega se ničega ne sjeća jer je pala u nesvijest. Probuila se oko 11 sati krvava i sa snažnom glavoboljom. Suprug je sjedio kraj nje, a sin star nepunih šest godina rekao joj je da 'tata tjera mušice od nje'.

Borbeno u Istri: Mačetom napao turista zbog parkirnog mjesta!

Uslijedile su dvije operacije u splitskoj bolnici. Dan nakon otpuštanja iz bolnice posjetili su je djelatnici Centra za socijalnu skrb.

'Rekle su mi kako mi se djeca moraju oduzeti i da više ne smiju boraviti u ovoj kući. Zatim su mi rekle da će Sud Iliju pustiti iz zatvora 12. listopada i da ja mogu sa djecom u sigurnu kuću i da će one ponovno doći u ponedjeljak. I došle su i kazale mi kako će po djecu doći za dva dana, i ako ih ne budem htjela dati njima na brigu, da će mi dovesti policiju. Kako sam djecu htjela poštediti šokova, ja sam im djecu predala', ispričala je žena koja se za djecu, kaže, boriti do smrti.

VIDEO Uhićeni sudionici obračuna koji je šokirao regiju

'Ja sam se sposobna brinuti za sebe i za svoju djecu i sada kada mi ih oduzimaju isto kao da mi oduzimaju život, koji mi nije uspio oduzeti suprug', rekla je.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene