Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Žena umrla u čekaonici Hitne pomoći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U čekaonici Hitne pomoći splitskog KBC-a, u kojoj je bilo čak 50-ak pacijenata, sinoć je preminula jedna pacijentica. Liječnici tvrde kako je nesretna žena imala dijagnozu neoperabilnog karcionoma te da joj je pružena pomoć, ali u neadekvatnim uvjetima.

Splitski KBC: Pacijentici nije bilo spasa

Ženi koja je sinoć umrla u čekaonici Klinike za interne bolesti u bolnici na Križinama u Splitu, nije bilo spasa jer je bolovala od neoperabilnog karcinoma. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Grozno Križevci: Na mladu ženu pala metalna vrata i ubila ju na mjestu Slika nije dostupna Preminula u 89. godini FOTOGALERIJA: Život Jovanke Broz

Predstojnik Klinike za interne bolesti dr. Stojan Polić rekao je kako se pacijentica liječila kod njih te da je njezina obitelj znala da joj nikakvo bolničko liječenje ni u Splitu ni bilo gdje drugdje više ne može pomoći.

Njoj je nakon dolaska na hitni internistički prijem pružena
odgovarajuća pomoć, ali u čekaonici gdje je smještena na pokretni krevet.

'Cijela Splitsko-dalmatinska županija te dio Dubrovačko-neretvanske i susjedne BiH slijeva se na ovaj odjel. Žao nam je što je pokojnica umrla u neodgovarajućim uvjetima, ali u tom smo trenutku imali čak 12 ljudi s uputnicama ozbiljnog stanja', rekao je dr. Stojan Polić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene