Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadobila teške ozlijede

Spli: Žena upala u provaliju duboku 40 metara na Marjanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod nepoznatim okolnostima žena (47) upala je u petak poslijepodne u provaliju duboku oko 40 metara na Marjanu te pala na plažu Kašjuni.

Dojavu o ženi koja je na južnim obroncima Marjana pokraj Instituta, pala u provaliju, dežurne službe dobile su u petak u 19 sati.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

"Hitna pomoć nam je dojavila da treba izvući ženu. Izašli smo na teren i tamo je već bila policija i Hitna, naš je posao bio da je pripremimo i iznesemo na cestu, što smo i napravili", kažu iz vatrogasne postrojbe Split.

"Nije bilo jednostavno, to je padina iza Kašjuna kada krenete prema Institutu s velikom strminom od 30 metara. Bila je živa kada smo je iznijeli, ali više od toga ne znamo", rečeno je iz operativnog centra Javne vatrogasne postrojbe Grada Splita.

Nakon što su je vatrogasci izvukli iz provalije, nesretna žena prevezena je u splitsku bolnicu, a kako doznajemo prilikom pada zadobila je teške tjelesne ozlijede, piše Slobodna Dalmacija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene