Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dokazat će da nije kriv

Željko Sabo angažirao Nobila: 'Nagodbe neće biti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog zdravstvenih razloga pripremo ročište u procesu Željku Sabi održat će se 23. travnja. Nobilo će Sabu zastupati sam jer ne boli raditi u timu.

Ni četvrti put zaredom nije održano pripremno ročište u procesu vukovarskom gradonačelniku Željku Sabi, optuženom za podmićivanje dvaju vijećnika HDZ-a.

Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog u Milanu Progon ne prestaje U Moskvi uhićen još jedan odvjetnik Alekseja Navaljnog, razlog je nevjerojatan Krenulo je suđenje roditeljima - 1 Najteže tek slijedi Odvjetnik roditelja žrtava masakra: "Bio sam na ispitivanju dječaka ubojice. Kad sam vidio snimke, uzrujao sam se"

Sabinu obranu preuzeo je poznati zagrebački odvjetnik Anto Nobilo te će ga zastupati sam.  'Zbog zdravstvenih razloga ročište je određeno za 23. travanj. Nagodbe neće biti, dokazat će da nije kriv', rekao je Nobilo.

VIDEO Sabo raskopčao košulju i pokazao šavove: Nema nagodbe, nisam kriv!

Gradonačelnik je, podsjetimo, nedavno ostao bez osječkog branitelja Igora Banca, koji mu je otkazao suradnju. Razlog tome je, kako se priča, bilo Sabino najprije nuđenje, a zatim povlačenje nagodbe. Ne brani ga više niti Tihomir Rubeša jer Nobilo, kako je sam pojasnio, ne voli raditi u timu.

Ima promjena i na klupi tužiteljstva, optužbu je preuzela zamjenica ravnatelja USKOK-a iz Osijeka Zorka Fumić, koja je vodila postupak protiv nedavno osuđenog generala Kruljca. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene