Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PISALA POVJERENSTVU

Željka Markić proziva SDP-ovce za sukob interesa: "Omogućili su pogodovanje Agrokoru"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga U ime obitelji pozvala je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa da razmotri sukob interesa Orsata Miljenića i Gordana Marasa zbog njihova članstva u saborskom istražnom povjerenstvu za Agrokor.

Udruga, naime, smatra da je nedopustivo da članovi istražnog povjerenstva budu ministri bivše SDP-ove ili HDZ-ovih vlada koje su, kako kažu, omogućile sustavno urušavanje hrvatskog gospodarstva i pogodovanje Agrokoru

Pročitajte i ovo Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? Maras prozvao Macana, brzo mu stigao odgovor: "Drago mi je zbog toga..." Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu"

Orsat Miljenić u SDP-ovoj vladi bio je ministar pravosuđa, a Gordan Maras ministar poduzetništva i obrta. 

“Držimo da svojim članstvom u istražnom povjerenstvu g. Miljenić i g. Maras neće moći nepristrano i objektivno djelovati u zaštiti javnog interesa Republike Hrvatske i ostvarivanju ciljeva istražnog povjerenstva zbog kojih je ono sastavljeno", kaže se u pismu Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa koje potpisuje Željka Markić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene