Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvrtu godinu za redom

Želite urediti svoj kvart? Pridružite se akciji ' Za ljepši grad'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcije ‘Za ljepši grad’ održat će se 20. i 27. travnja te 4. svibnja 2013. godine.

Veliki projekt i velika akcija Antene Zagreb 'Za ljepši grad' u protekle tri godine pokazala je veliku ljubav Zagrepčana prema svom gradu, svojim kvartovima i njihovoj odlučnosti da zajedničkim akcijama uljepšaju životnu svakodnevicu sebi, ali i svojim sugrađanima.

>> Zagreb među najskupljim europskim metropolama!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna FOTO: High class zatvor Za koga je preuređen zatvor u Glini? Slika nije dostupna Volji naroda unatoč Ne smiju kvart nazvati po Sadamu

Zato uz potporu Grada Zagreba, Antena nastavlja ovu uspješnu tradiciju te i četvrtu godinu pruža svojim slušateljima mogućnost da svojim glasom i prijavom osiguraju uređenje, sanaciju i preuređenje omiljene lokacije svoga kvarta.

Akcije ‘Za ljepši grad’ održat će se 20. i 27. travnja te 4. svibnja 2013. godine na lokacijama koje građani prijave na stranicama Antene.

Prva lokacija, odnosno kvart, koji će se uređivati bit će poznat 15. travnja, nakon što se pregledaju sve do tada prikupljene prijave i komentari slušatelja te odluči koja lokacija je zaslužila da se obuče u novo ruho i postane jubilarna 10. uređena lokacija u ovoj velikoj društveno odgovornoj akciji.

Novo lice u protekle tri godine dobili su Park Mladenaca u Sigetu, pothodnik u Gajnicama, dječje igralištu u Donjoj Dubravi, pothodnik između Zapruđa i Utrina, prolaz u Runjaninovoj, igralište Dječjeg vrtića u Sigetu, park ispred ulaza u tunel na Gračanima, Sportski centar na Ravnicama te park ispred stambenih zgrada u Vukomercu.

Uz brojne građane koji su se odazvali projektu 'Za ljepši grad' veliku podršku cijeloj akciji dale su i brojne poznate osobe Zagreba pa su se uređenja, između ostalih, prihvatili i igrači KHL Medveščak Zagreb, rukometaši CO Zagreba, košarkaši Cibone i Cedevite, vaterpolisti Mladosti, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, glumice Mila Elegović i Tamara Garbajs, Silvio Marić, pjevačica Nina Badrić, Mile Kekin, Jacques Houdek, dečki iz Parnog Valjka, nekadašnji košarkaški reprezentativci Gordan Giriček i Mario Kasun, glumac Enis Bešlagić i još niz drugih koji su se s oduševljenjem uključili i aktivno sudjelovali u preuređenju parkova, pothodnika, igrališta i drugih lokacija.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene