Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je kriv?

Zbog žičane ograde u poplavi se utopila divljač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašni prizori iz Baranje. Uginula divljač koja nije uspjela pobjeći nabujaloj Dravi. Lovci optužuju vlasnika lovišta da je propustio prerezati žičanu ogradu kako bi se divljač spasila. Upozoravamo da su kadrovi uznemirujući.

Za ove srne nije bilo spasa. S jedne strane nabujala Drava, s druge žičana ograda. Za taj propust lovci optužuju vlasnika lovišta. 'Zatvorio je cijeli tok Drave da divljač ne može pobjeći na bent u polja i to se sad podavilo većina toga', kaže lovac Goran Perošević.

Pročitajte i ovo Spojene obje obale Drave - 3 Mediteranski koridor FOTO/VIDEO Pogledajte završetak mega projekta: Željeznički most spojio dvije obale Drave Ribič Dalibor Škofić na Dravi je ulovio soma kapitalca riba preko 80 kilograma Ulov života za ribiča iz Đurđevca: "Jaka muka, ruke trpe, osjeti se tu upala mišića. Treba imati malo sreće, malo znanja"

'Nismo poplavljeni, već POTOPLJENI!'

Iz tvrtke koja gospodari lovištem danas nisu željeli pred našu kameru. Kažu da nisu učinili nikakav propust, te da je pogibija nekolicine divljači u slučaju poplava neizbježna. Slučaj istražuje Stožer za zaštitu i spašavanje Osječko-baranjske županije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene