Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠVICARAC NA VIRU STRAHUJE ZA ŽIVOT

'Ma kakva četnička zastava. Nisam želio nikoga uvrijediti'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švicarski državljanin našao se u nezavidnoj situaciji na otoku Viru.

Švicarski državljanin s otoka Vira posljednjih dana strahuje za svoju sigurnost nakon što su ga na dan obilježavanja akcije Oluja njegovi mještani prijavili policiji da je na krov svoje kuće na Viru izvjesio četničku crnu zastavu sa lubanjom i prekriženim kostima

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Andrej Plenković Izmjene Kaznenog zakona Prijavit će Plenkovića europskim institucijama: "Da ih upozorimo kakvog čovjeka imamo za premijera"

'Ma kakva četnička zastava, to je zastava Pirata s Kariba. Moj sin koji je dolazio na odmor iz Švicarske veliki je obožavatelj Johnnya Deppa i njegovih karipskih gusara iz filma Pirati s Kariba, pa sam ga htio dodatno obradovati njegovom omiljenom temom', izjavio je 54-godišnji švicarski državljanin.

Švicarac je zastavu izvjesio još prije mjesec dana, a sve do Dana domovinske zahvalnosti nitko se nije požalio na nju. Nakon prijave i posjeta policije, muškarac je skinuo zastavu, a sada ga na Viru nazivaju četnikom, zbog čega strahuje za svoj život. 

Izjavio je kako mu nije palo na pamet da bi do ovoga moglo doći te da mu nije bila namjera uvijediti nikoga na nacionalnoj, političkoj ili vjerskoj osnovi.

Policija je nakon očevida protiv njega podijela optužni prijedlog zbog isticanja nepoćudnog simbola pod tvrdnjom kako je to simbol pod kojim su pripadnici četničke paravojske ušli u Vukovar, piše Zadarski.hr.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene