Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesnosne gužve u Rijeci

Zbog zaobilaznice u izgradnji promet zakrčio grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lokalni izbori nisu popravili prometno stanje u Rijeci. Zaobilaznica još nije gotova pa je sav promet preusmjeren u središte grada. Turisti zbunjeni znakovima lutaju uskim uličicama susrećući se s tegljačima i ostalim teškim vozilima.

Par metara naprijed pa čekanje u koloni. Tako se kroz Rijeku vozi otkad su počeli radovi na izgradnji punog profila zaobilaznice kojom se promet svako toliko zatvara. Vozači imaju sve tanje živce. Ni kamiondžijama nije lako jer moraju kroz grad ili samo njima poznatim prečacima.

Unatoč kamerama i ručnom reguliranju prometa paklene su gužve u Rijeci neizbježne, a Riječani u obećanja o otvaranju zaobilaznice koja ionako kasni više ne vjeruju.

Pročitajte i ovo Ilustracija sve na jednom mjestu HAK savjetuje vozače: Provjerite što je najvažnije imati sa sobom ako zapnete u gužvi Ilustracija Reagirao KOHOM Bukti epidemija: U Zagrebu se otvara drive-in za testiranje na hripavac. "Gledamo ovo u nevjerici"

Nepodnošljivo će biti još par mjeseci, negdje do rujna kada bi napokon trebala biti puštena u promet riječka zaobilaznica, ako političari održe obećanje. A do tada živce na led ako vozite kroz Rijeku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene