Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Porezna u akciji

Zbog viška u blagajni zapečaćen i kafić na trajektu za Hvar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kafić na trajektu koji obično plovi na jednoj od najprometnijih linija na Jadranu zatvoren je zbog otkrivenog viška u blagajni. Putnicima je osigurana besplatna voda.

Porezni su inspektori zapečatili kafić na trajektu 'Tin Ujević' koji plovi na liniji Split-Stari Grad (Hvar) zbog, kako su naveli, viška novca u blagajni kafića, doznaje se danas na tom trajektu.

Pročitajte i ovo Novac, ilustracija Dobra vijest za mnoge Porezna uprava objavila kada počinje isplata povrata poreza i do kada će svima sjesti novac Ilustracija Završio iza rešetaka Pijan divljao na trajektu: Vikao i galamio, vrijeđao putnike i osoblje pa napao kapetana

>> Poreznici zatvorili i Haciendu u Vodicama!

Kafić na trajektu 'Tin Ujević' iznajmljen je privatnom ugostitelju, a inspektori su ga zapečatili u utorak na rok od pet dana, to jest do nedjelje.

Trajektna linija Split-Stari Grad jedna je od najprometnijih na Jadranu i trajekt Tin Ujević u prosjeku na dan preveze oko 2.000 putnika.

Zbog zatvaranja kafića, trajekt 'Tin Ujević' je putnicima osigurao besplatno korištenje vode, doznaje se na trajektu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene