Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riješen slučaj

Zbog ubojstva starca u Nazorovoj uhićen 54-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je razriješila ubojstvo 85-godišnjeg Đorđa Burića u zagrebačkoj Nazorovoj ulici i zbog teškog ubojstva pritvorila 54-godišnjaka čiji identitet nisu otkrili.

U kratkom priopćenju objavljenom u četvrtak navečer policija je izvijestila kako je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je 54-godišnjak došao u žrtvin stan u Nazorovoj ulici 11.studenoga oko 17.40 sati te ga ubio vatrenim oružjem.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je doveden u pritvorsku policijsku jedinicu, dok je nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijeta kaznena prijava zbog teškog ubojstva, kažu u policiji.

Prema izjavama svjedoka koji su nakon zločina razgovarali i s novinarima u Burićevu se stanu čulo šest hitaca, a potom i udarac vratima. U policiji ranije nije bilo moguće doznati detalje ovog zločina. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene