Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Crne zastave

Zbog tragične pogibije studenata sutra u Vukovarsko-srijemskoj županiji proglašen Dan žalosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika tragedija zadesila je vukovarsko-srijemsku županiju.

Zbog tragične pogibije mladih studenata Antonije Šarić iz Komletinaca i Vjekoslava Božanovića iz Donjega Novog Sela u subotu u blizini Bijele, mjesta nedaleko od Mostara, vukovarsko-srijemski župan Božo Galić proglasio je utorak Danom žalosti u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Srušio se most u Baltimoreu - 2 U Baltimoreu VIDEO Pogledajte trenutak udarca broda u most: Urušio se kao kula od karata

Zastave Republike Hrvatske i Vukovarsko-srijemske županije bit će u utorak istaknute na pola koplja, a na svim zgradama u kojima su tijela državne vlasti i jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave bit će izvješene i crne zastave. Ujedno je preporučeno da se odgode kulturne, zabavne i športske priredbe.

Obiteljima poginulih Antonije Šarić i Vjekoslava Božanovića župan Božo Galić poslao je brzojav sućuti.

Antonija Šarić i Vjekoslav Božanović poginuli su u subotu kad je automobil kojim su se s još troje kolega vraćali kući za Božić sa studija na mostarskome Sveučilištu upao u Neretvu između Mostara i Jablanice. Osim njih, u automobilu su poginule još dvije osobe s đakovačkog područja, a jedna je osoba preživjela. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene