Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SKANDAL U DORH-u

Zbog sumnji na primanje mita priveden zamjenik osječkog državnog odvjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamjenik općinskog državnog odvjetnika iz Osijeka, Vojislav Milivojević, doveden je jučer u zagrebački USKOK na ispitivanje.

Kako se neslužbeno doznaje Vojislava Milivojevića se sumnjiči za kazneno djelo trgovanja utjecajem i primanje mita. Na ispitivanje je priveden nakon istrage osječkog Policijskog nacionalnog ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminala tj. PNUSKOK-a.

Pročitajte i ovo Ukrajinski ministar poljoprivrede Solski osumnjičen za korupciju Ne slaže se s optužbama Osumnjičen ukrajinski ministar: Priskrbio si je državno zemljište vrijedno milijune dolara? Ivan Malenica Afera Geodezija Malenica: ''Kövesi je poslala pismo, u njemu jedno ne spominje''

>> Miljenić: Izmjene ZKP-a postavljaju čvršća pravila igre

Uz Milivojevića su osumnjičene još tri osobe, jedan policajac i dva civila. Njihovi identiteti nisu poznati, ali je jedan od njih navodno jedan od dva osumnjičenika za dvostruko ubojstvo u hotelu Turist 2004. godine. On je od ranije u pritvoru zbog tog slučaja u kojem je osumnjičenicima istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i omatanja istrage. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene