Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srećom nitko nije ozlijeđen

Zbog snijega i puknuća cijevi urušio se strop u šibenskoj bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog puknuća vodovodne cijevi, jutros se na odjelu audiologije šibenske Opće bolnice urušio strop, potvrdili su iz uprave te bolnice.

Snijeg je štetu uzrokovao u staroj bolničkoj zgradi, izgrađenoj još 1892. godine, u kojoj su smješteni pedijatrijska služba, odjeli audiologije i kemoterapije te ambulanta anesteziologije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Skandal u susjedstvu Kupili lijes, isprintali osmrtnice: Obitelj došla po bakino tijelo u bolnicu pa doživjela potpuni šok Slika nije dostupna Obaviješteno i Ministarstvo Ukrao bolnici 2,3 milijuna kuna: Njegova nadređena uočila je nepravilnosti pa su krenuli češljati...

Prilikom urušavanja oštećeni su uređaji za ispitivanje sluha i ravnoteže te takozvana tiha komora, a mogu li se popraviti, utvrdit će se pošto na teren iziđu bolnički serviseri, doznaje se od uprave šibenske Opće bolnice.

Cijev je puknula zbog velikog pritiska koji je uzrokovalo naglo otapanje snijega i leda, pretpostavlja uprave.

Također, pod težinom snijega jučer se urušio dio nadstrešnice na Ininoj crpki u na Obali Hrvatske mornarice u Šibeniku, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Oštećena su dva osobna automobila, a lakše je ozlijeđen 58-godišnji Šibenčanin, koji je zadržan na liječenju u šibenskoj Općoj bolnici, izvijestila je policija.

Šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna. (Hina)


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene