Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Vukovarski srednjoškolci odlučili bojkotirati nastavu zbog poskupljenja prijevoza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenici Tehničke škole "Nikole Tesle", Treće srednje i Ekonomske škole u Vukovaru počeli su danas bojkotirati nastavu nezadovoljni što je vukovarski prijevoznik "Čazmatrans" poskupio mjesečne prijevozne karte.

Učenici su nezadovoljni što je "Čazmatrans" smanjio dosadašnji popust na mjesečne karte s 50 na 30 posto, zbog čega su poskupjele mjesečne karte, potvrdila je novinarima učenica Tehničke škole Ivana Kunac.

Pročitajte i ovo Bicikli - 5 Djeca oduševljena Rekreacija za sve: Općina svim učenicima trećih razreda poklonila bicikle Ilustracija djece u školskim klupama javno savjetovanje Objavljen prijedlog kalendara za sljedeću školsku godinu: Nastavnici su nezadovoljni, evo što predlažu

Srednjoškolci triju srednjih škola također su nezadovoljni što besplatne udžbenike i plaćen prijevoz imaju samo učenici prvih razreda pa stoga smatraju da je njima na taj način nametnut teret koji moraju plaćati umjesto njih.

Bojkot nastave će se, kako najavljuju, nastaviti i sutra okupljanjem srednjoškolaca u parku pred Tehničke školom "Nikole Tesle", a nastavu neće pohađati do daljnjega.

Od četiriju srednjih škola u Vukovaru bojkotu nastave jedino se nisu pridružili učenici vukovarske Gimnazije.

Zamjenica ravnatelja Tehničke Škole Nikole Tesle u Borovu Zorica Žugaj nije za Dnevnik.hr ništa željela komentirati, rekavši da nema ovlasti i uputila nas je na ravnatelja Slobodana Perića.

Ravnatelj se nije javljao na telefon, a nitko se nije javio niti na jedini broj telefona koji se nalazi na službenim web stranicama škole.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene