Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar se otklanja

Zbog puknuća vrelovodne cijevi Zagreb ostao bez tople vode

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog puknuća na vrelovodnoj mreži HEP-TOPLINARSTVA na zagrebačkoj Trešnjevci u srijedu ujutro potrošačima toplinske energije u gradu Zagrebu prekinuta je isporuka tople vode, priopćeno je iz HEP-TOPLINARSTVA.

Puknuće je locirano na raskrižju Nove ceste i Zvorničke ulice, a radnici HEP-TOPLINARSTVA rade na sanaciji vrelovodne cijevi.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

Ako ne bude dodatnih nepredviđenih poteškoća, stabilizacija isporuke toplinske energije za zagrebačke potrošače očekuje se danas u podnevnim satima.

Nešto duže, odnosno sve do završetka sanacije puknuća vrelovodne cijevi, bez toplinske energije će biti potrošači u dijelu Nove ceste i Zvorničke ulice na Trešnjevci, u blizini samog mjesta puknuća cijevi, navode iz HEP-TOPLINARSTVA. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene