Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Invalid stao na prugu i blokirao promet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je u Osijeku, na tramvajskoj stanici ispred Kliničke bolnice, došlo do jednosatnog zastoja tramvaja zbog muškarca koji se prijetio da tramvaj može proći dalje samo preko njega mrtvog.

Krivac je muškarac u kasnim pedesetim, koji je stao na prugu ispred tramvaja te mu onemogućio prolaz, javlja nam naša čitateljica iz Osijeka. 

Pročitajte i ovo Prometna na Zrinjevcu - 5 u centru grada FOTO Sudar triju automobila izazvao prometni kaos u Zagrebu Javni prijevoz u Zagrebu Obavijest ZET-a Važna izmjena u tramvajskom prometu: Pogledajte koje linije voze skraćeno

Muškarac, invalid bez noge, zaustavio je promet zbog ljutnje što mu nije oslobođeno sjedeće mjesto u prepunom tramvaju. Za taj problem okrivio je vozača.

Vikao je na sve ljude koji su mu se pokušali približiti i mahao štakama.  Neki od putnika muškarcu su, kako bi se maknuo s pruge, nudili po 100 kuna, no bezuspješno. 

Rekao je da tramvaj s tim vozačem može proći dalje samo preko njega mrtvog.

Cijeli incident izazvao je gnjev ostalih putnika, jer se sve događalo baš u vrijeme najvećih gužva kada djeca idu iz škole i djelatnici bolnice s posla. A upravo je 'zaustavljena' tramvajska linija jedina koja povezuje Zeleno Polje-Donji grad sa glavnim Trgom i Višnjevcem.

Stigla je i policija, koja je ispitala vozača, muškarca koji je zaustavio promet  te ostale vozače koji su stajali u koloni. Protiv muškarca koji je zaustavio promet bit će podnešena prekršajna prijava.

Nakon toga je vozač tramvaja morao isprazniti tramvaj i sam ga odvesti u sjedište osječkog GPP-a. 

Sigurno je da je muškarac zaustavljanjem tramvaja gradsku gužvu u Osijeku danas učinio još većom i nepodnošljivijom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene