Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan pobjede

Zbog proslave u Čavoglavama policija upozorava na gužve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
5. kolovoza od 10 sati do 6. kolovoza do 3 sata u mjestu Čavoglave povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti održat će se tradicionalna kulturno-zabavna manifestacija 'Čavoglave 2014.', na kojoj se očekuje dolazak više desetaka tisuća posjetitelja pa iz šibenske policije upozoravaju vozače na gužve na cesti Drniš - Muć.

Iz policije apeliraju na sve vozače, koji će u tom vremenu prometovati navedenom dionicom, da koriste druge prometne pravce, kao što su državna cesta D-1, te druge županijske ceste.

Pročitajte i ovo Ilustracija Novi zakon Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: "Dragi vozači, nisu doktori krivi..." Ilustracija Prema zapadu VIDEO Prometna nesreća na zagrebačkoj obilaznici, vozilo se zabilo u ogradu

Također, iz policije podsjećaju kako je zabranjeno nošenje transparenata uvredljivog i neprimjerenoga sadržaja, poticanje na mržnju po bilo kojoj osnovi, a zabranjeno je i nošenje predmeta koji su pogodni za nanošenje ozljeda.

VIDEO Zvižduci ministru Matiću, a pljesak Šimuniću, Thompsonu i Markaču!

Ističu da će, sukladno odredbama Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, skup u Čavoglavama snimati i fotografirati te da će u tom mjestu oformiti poseban policijski stožer koji će pratiti tijek događanja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene