Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ČEKALI U KOLONI

VIDEO Na autocesti A1 prevrnuo se kamion, pa prouzročio velike gužve, sanacija trajala do dugo u noć

Na autocesti A1 prevrnulo se teretno vozilo
Na autocesti A1 prevrnulo se teretno vozilo Foto: Screenshot
Između čvorova Jastrebarsko i Karlovac na autocesti A1 prevrnulo se teretno vozilo.

Na 37. kilometru autoceste A1 u smjeru juga, između čvorova Jastrebarsko i Karlovac, u utorak oko 18:30 prevrnulo se teretno vozilo, pa je promet prekinut, ali ozlijeđenih nema, javlja PU karlovačka.

U karlovačkom Centru 192 kažu da su zvali mnogi putnici da su u vozilima sa starim ljudima ili s malom djecom, ali ih se nije moglo propuštati.

Promet je normaliziran u 3:15, izvijestila je policija. Autocesta je puštena u promet na 37. km u smjeru juga, a teretno je vozilo uklonjeno i kolnik saniran.

Pročitajte i ovo Ilustracija UŽAS U NJEMAČKOJ Podmukla pojava odnosi živote, izdana upozorenja: Jeste li čuli za ''crni led''?

Pročitajte i ovo Vatreni i turizam: Ilustracija - 2 VELIKO ZANIMANJE Uspjeh Vatrenih mogao bi dati vjetar u leđa i domaćem turizmu: Internet eksplodirao od pretraživanja pojma "Hrvatska"

Policija je također izvijestila da u prevrtanju kamiona nitko nije ozlijeđen, a da se iz prevrnutog kamiona rasuo teret. Društvenim mrežama širi se video s mnoštvom rasutih sanduka i jabuka.

Prema prvim policijskim informacijama, zna se da je kamion strane registracije, ali ne i iz koje je zemlje.

Hrvatski autoklub (HAK) vozačima savjetuje da izađu s autoceste na čvoru Jastrebarsko i kao obilazak koriste državnu cestu DC1 između Jastrebarskog i Karlovca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene