Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HAK izvještava

Zbog olujne bure za sav promet zatvorena dionica A1, Maslenica-Sv. Rok

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog olujnih udara bure za sav promet zatvorena je autocesta A1, između čvorova Maslenica i Sveti Rok, a državnom cestom D54, Maslenica-Zaton Obrovački prometuju samo osobna vozila dok ostali voze obilazno državnim cestama preko Gračaca (D50 i D27), izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Zbog olujnih udara bure Paškim i Krčkim mostom zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu), a od Bakra do Svete Marije Magdalene za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle i za vozila s natkrivenim tovarnim prostorom (I. i II. skupinu). Na autocesti A6, Rijeka-Zagreb, udari vjetra otežavaju promet između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bura danas ometa promet Do kraja tjedna sve toplije i sunčanije vrijeme Slika nije dostupna Zimski uvjeti Olujna bura ometa promet

Mokri su i skliski kolnici u dijelu Dalmacije, Gorskom kotaru, Lici i Hrvatskom primorju. Zbog niskih jutarnjih temperatura moguća je poledica osobito na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. Na autocesti A 1 zbog radova vozi se dvosmjerno, jednom stranom kolnika na nekoliko dionica, između Posedarja i tunela Sveti Rok. Riječka obilaznica između čvorova Diračje i Škurinje otvorena je za sav promet.

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je promet teretnih vozila u oba smjera, dok na ostalim graničnim prijelazima nema poteškoća. Zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova. Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija za otok Rab, Jablanac-Mišnjak. Ostali trajekti zasad plove prema redu plovidbe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene