Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opasnost od smrzavanja

Zbog niskih temperatura osiguran smještaj za beskućnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog niskih temperatura i opasnosti od smrzavanja i ugrožavanja života, Grad Rijeka je zajedno s Centrom za socijalnu skrb osigurao smještaj za beskućnike u Domu Gradskog društva Crvenog križa.

Beskućnici u Domu borave o trošku gradske uprave, a tamo će biti smješteni dok budu trajali zimski uvjeti zbog kojih postoji opasnost od smrzavanja, izvijestili su iz riječke gradske uprave.

Policija će, tijekom pojačanih ophodnji, o građanima koji su u potrebi za smještajem obavijestiti Centar za socijalnu skrb te će takve osobe također biti smještene u Dom Crvenog križa.

O mogućnosti smještaja u Dom Crvenog križa obaviješteno je i vodstvo riječkog Prihvatilišta za beskućnike Ruže Svetog Franje, pa se oni za koje nema mjesta u prihvatilištu, mogu uputiti u Dom Crvenog križa o trošku grada, naveli su iz gradske uprave.

Prema podacima iz Državnog hidrometeorološkog zavoda u Rijeci je jutros u 7 sati izmjerena temperatura zraka od minus 2 Celzijeva stupnja, a u 13 sati izmjeren je jedan Celzijev stupanj, a niske temperature prevladavat će i sljedećih dana. (Hina)

Pročitajte i ovo Red za pučku kuhinju Pomoć najpotrebnijima Dugački red ispred pučke kuhinje: "To je slika našeg svijeta" Petra Štokić - 2 POMOĆ BESKUĆNICIMA Hladnoća je obavila zemlju, oni nemaju doma, obilaze ih volonteri: "Motivacija je ljubav prema našim ljudima"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene