Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sletio s ceste

Neutješni vlasnik kuće u koju se zabio kamion: Moram rušiti dom uz koji sam emotivno vezan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U trenutku nesreće u kući nije bilo ljudi, a vozač je lakše ozlijeđen.

Neprilagođena brzina uzrok je prometne nesreće u Varaždinu u kojoj se vozač kamionom u ranim jutarnjim satima ponedjeljka zaletio u kuću.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

U trenutku nesreće u kući nije bilo ljudi, a vozač je pri udaru lakše ozlijeđen i prebačen u Varaždinsku opću bolnicu. Nije bio pod utjecajem alkohola. 

Nanesena je velika šteta, na dva mjesta nedostaje dio zida. Posljedice su vidljive i unutar kuće u studentskoj sobi u kojoj su trebala spavati dvojica studenata. K svemu je i jedan trak županijske ceste zatvoren i ograđen u slučaju da se kuća sama uruši.

"Teško mi je. Jako sam emotivno vezan uz tu kuću. Tu su bili baka, djed", izjavio je kroz suze ispred kamera NoveTV potreseni vlasnik Tomislav Ribić

"Ipak je to šok. Ne nadaš se se tome. Dan prije piješ kavu, pokosiš dvorište i vrt, a drugi dan ostaneš bez kuće koja će se zbog sigurnosti prometa morati jako brzo srušiti", dodao je.

Trošak rušenja Ribić će morati sam podmiriti. Ostaje mu nada kako će nakon sudskog epiloga osiguranje kamiona platiti svu štetu.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene