Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok u Novom Marofu

Zbog muškarca u crvenom automobilu policija pokrenula veliku akciju: ''Jedna žena zatekla ga je u spavaćoj sobi''

Crveni automobil unio nemir među mještane (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Crveni automobil unio nemir među mještane (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Crveni automobil unio nemir među mještane (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Crveni automobil unio nemir među mještane (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Crveni automobil unio nemir među mještane (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija 1/2 >>
Velika policijska akcija kod Novog Marofa. Sve je počelo kada su stanovnici nekoliko sela uočili i snimili muškarca u crvenom automobilu kako promatra i vreba kuće. Muškarac je, kažu mještani, upadao u garaže, na terase pa čak i u spavaće sobe mještana.

Jedno crveno vozilo posljednjih dana sijalo je strah u okolici Novog Marofa. Točnije, njegov vozač koji je nepozvan išao od kuće do kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija El Nino Gore kuće oko Melbournea, stradala je stoka, više od 2000 ljudi raseljeno, vlasti poručile: "Zabrinuti smo" Slika nije dostupna Otključana vrata JEZIVO Usred noći ušetao u otključan stan, a onda je uslijedio šok

''Svekrva ga je na vrijeme uočila. Inače, naša vrata su otključana i bilo bi svašta da ga na vrijeme nismo vidjeli'', rekla je Snježana Mikulčić Jakopović.

''Dosta je tu bilo bliskih susreta u kući. Žene su ga sretale, jedna ga je tu gore srela u spavaćoj sobi pa možete misliti. Ne znam, možda bi se i ja uplašio u prvi tren'', kaže Franjo Kzmić.

Uplašio je i gospođu Mariju. Kao i njezinu snahu koja ga je našla - u garaži. ''Kako se usudio, nemam pojma. Van za njom, a gdje je došao tako brže ja ne znam'', požalila se Marija.

Pun isprika

Brže bolje bi svakome tko bi ga ulovio smislio i ispriku. ''Kao zagubio se, tražio, zvonio je. Nitko se nije javljao. Ušao je u kuću onda mobitel mu je ispražnjen, traži put za Varaždin, traži put za Zlatar. Koliko ja to vidim, on jednostavno pokušava ući u stan pa ako nekog sretne onda mu je to isprika, ako ne - natrpa džepove i ode van'', ispričao je Franjo Kuzmić.

''Navodno je ukradeno nekoliko stotina tisuća, u stvari desetaka tisuća jednoj gospođi baš tu negdje u jednom selu'', rekla je Snježana.

Nakon nekoliko dojava građana, policija je krenula u potragu i naposlijetku pronašla automobil i čovjeka sa snimke. No, više informacija nam nisu mogli dati jer, kako kažu, u tijeku je kriminalistička istraga. Inače, za neovlašteni ulazak u dom, kazna zatvora je do jedne godine, a ako je nešto ukradeno, onda može biti i do osam godina.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene