Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Most optužuje HDZ-ovce

"Rat" zbog Mire Bulja - Šef kluba HDZ-a napao mostovce: "Nesposobni su, nemarni i lijeni"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ i Most zaratili su u petak u Saboru oko termoeletrane Peruća - točnije Most je optužio HDZ-ovce da podmeću Miri Bulju preko medija dok je šef Kluba HDZ-a ustvrdio da mostovci na njih pokušavaju prebaciti svoju "nsposobnost, nemarnost i lijenost".

Mostovac Nikola Grmoja optužio je HDZ da preko medija pokušava diskreditirati njihova zatupnika Miru Bulja. Naime, objavljeno je kako je Bulj dignuo ruku u Saboru za Strategiju prostornog razvoja Republike Hrvatske iako se u njoj nalazi i potencijalna lokacija plinske elektrane Peruća protiv koje se grčevito bori i zbog koje je, kako je rekao, "spreman primiti metak".

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Predstavili program Grmoja: ''Čudnovata je ta priča oko propucavanja Turudićeva automobila'' HDZ-ovi ministri na terenu - 1 Priprema za izbore HDZ-ovci u punoj mobilizaciji prije izbora: Sedmorica su svoj dan proveli na terenu

"Ja znam koja je krajnja namjera diskreditirati čovjeka koji je uspio dignuti narod protiv termoelektrane, ako se slomi njega kada on digne glas, kada ovaj projekt ozbiljnije krene, onda će mu netko, ići će ga zaljepit pa ti si glasao za to. Ne, to je čista laž i neistina", rekao je novinarima Grmoja u Saboru.

Dužan mu nije ostao šef HDZ-ova Kluba Branko Bačić koji je ustvrdio da je Bulj sam sebi podmetnuo.

"Skoro mi se ne komentira takva izjava kolege Grmoje. Koliko ja znam u ime Kluba i čitavog HDZ-a s gnušanjem odbijamo kako bi HDZ preko novinara Slobodne Dalmacije nešto podmetnuo našem kolegi Miri Bulju. On je sam sebi podmetnuo kada jeglasovao o Strategiji koja sadržava potencijalnu lokaciju za TE Peruća. Očito kolega Bulj nije pročitao dokument za koji je glasao, ali ja mu na tome na zamjeram, takva se pogreška može dogoditi, ali zamjeram kad vlastitu nesposobnost, nemarnost i lijenost prebacuju na nas, na HDZ. Ne bi nam palo na pamet da preko novinara idemo dezavuirati kolegu Bulja", pojasnio je Bačić koji je dodao i kako je izgradnja termoelektrane Peruća trenutno "na dugom štapu".

Miro Bulj je u petak rekao da ništa sporno nije nije napravio.

"Znači ja sam pročitao tekstualni dio cijeli, to sam i objavio jutros opet na Facebooku, cijeli dio sam analizirao, ona se ne spominje, niti je strateški projekt niti će biti strateški projekt.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene