Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Austrijanci upozoravaju

Ljetovanje u Hrvatskoj: Telefonski račun platila 37.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za mjesec dana korištenja mobitela na ljetovanju u Hrvatskoj jedna je Austrijanka dobila telefonski račun od čak 37 tisuća eura.

Bečki list Österreich na ovom primjeru upozorava Austrijance koje opasnosti na njih vrebaju u Hrvatskoj. Žena je, svojim Smartphoneom pretraživala internet u Hrvatskoj potrošivši u mjesec dana odmora 15 GB. Austrijski Mobilkom oprostio joj je 15 tisuća eura duga, piše bečki dnevnik prenosi Večernji list, a preostalih 22 tisuće eura mora platiti iz vlastitog džepa.

Pročitajte i ovo Sebastian Kurz Proglašen krivim Novi problemi bivšeg austrijskog kancelara: Sebastian Kurz osuđen na osam mjeseci uvjetnog zatvora Ilustracija Na suđenju Pet osoba umrlo nakon što je pojelo kajmak koji je u Austriji proizvodio Srbin: Otkriven niz propusta u mljekari

'Ovaj spektakularni slučaj nije tipičan, ali posebice u vrijeme odmora u inozemstvu treba biti na oprezu u pretraživanju interneta i telefoniranju', upozorava glasnogovornica organa za regulaciju korisničkih problema austrijske tvrtke Daniela Andreasch.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene