Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lista problema

VIDEO: Kosor:'Ja... Ja' i tako 39 puta u pola sata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na YouTubeu je autor pod nadimkom franjo111 postavio video u koji je stavio sve rečenice premijerke Kosor u kojima je na jučerašnjoj izvanrednoj novinskoj konferenciji izgovorila ' ja'.

Premijerka Jadranka Kosor se jučer na izvanrednoj novinskoj konferenciji pojavila ljutitog izraza lica i sa brošem škorpiona. Cijelim svojim istupom je pokazala da je muče velike brige.Riješila je problem Tihomira Purde i pitanje srpskih optužnica za ratne zločine, ali ostaje joj još čitav niz briga.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nove brige za Wengera

Osim što joj prosvjednici skandiraju pred njenim stanom i diljem Hrvatske na ulicama traže njezinu ostavku, oporba već više od tjedan dana inzistira da se pojavi u Saboru i izjasni se o prosvjedima koji zahtijevaju njen odlazak. No oporbu još više od prosvjeda za rušenje Vlade zanima što Kosorica ima za reći o optužbama glasnogovornika Mladena Pavića da upravo oni stoje iza prosvjeda koji potresaju Hrvatsku.

Posljednji problem je izazvao guverner Rohatinski koji je uoči odluke o injekciji od 6,3 milijarde kuna u gospodarstvo održao konzultacije sa poslodavcima i bankama, što nije do sada bilo uobičajeno. Svi analitičari javnost ocjenjuju kako je Rohatinski ovime Vladu prikazao kao nekompetentnu. Tako je već po tko zna koji put Rohatinski zasjenio premijerku kojoj građani najviše zamjeraju katastrofalnu borbu protiv recesije.

Tu smo došli i do jednog od najvećih problema, a to je nezaposlenost i stalni pad BDP-a Hrvatske. Petina Hrvata živi na rubu siromaštva, brojka nezaposlenih je prešla 334 tisuće, a nelikvidnost je na rekordnim razinama.

Niti unutar stranke više ne vlada idila. Izvori sa posljednjeg sastanka predsjedništva HDZ-a govore da je premijerka naglasila da neće dozvoliti frakcionaštvo te da je bilo povišenih tonova. HDZ-ov senator i mastermind svih velikih političkih akcija Vladimir Šeks, naljutio je premijerku žestokim izjavama na račun SDP-a i optužbama da stoji iza prosvjeda što je ona ocijenila nepotrebnim dolijevanjem ulja na vatru.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene